DNK NAJAVA: Emitovanje 10.02.2021.

Datum objavljivanja: 9. Vel 2021.
TVRDI DA JE NJENA MAJKA ČLAN PORODICE ĐOGANI! Šeherezada u emisiji „DNK“ želi da dokaže porodici sa majčine strane da je Redžep njen biološki otac!
Nova neobična životna priča očekuje vas i ove srede od 23:30 časova na TV Pink u emisiji „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će i ovog puta, uz pomoć najpreciznije DNK analize, pokušati da novim učesnicima donese mir i istinu za kojom dugo tragaju.
U ovonedeljnoj emisiji pomoć je zatražila Šeherezada, koja želi da dokaže svojoj porodici da je Redžep njen biološki otac.
- Zvala sam da znam da li mi je otac ili nije - rekla je Šeherezada na početku razgovora.
Šeherezada ima 38 godina i trenutno živi sa Redžepom, za kojeg svi govore da nije njen otac. Te tvrdnje teško padaju i Šeherezadi, ali i Redžepu.
- Onaj kaže nije tvoje dete, ovaj kaže nije tvoje dete... Hteo sam da ih ubijem u centru grada - rekao je Redžep pred kamerama emisije „DNK“.
Zbog tvrdnji da nije njegova ćerka, Šeherezada je izopštena iz porodice još od detinjstva, što joj je teško padalo. Posebno teško joj pada činjenica da sa majkom, braćom i sestrama nije u dobrim odnosima. Ono što je zanimljivo jeste da Šeherezadina majka dolazi iz jedne poznate porodice.
- Đogani su njena familija - otkrila je Šeherezada.
- Čekaj, znači Indi, Edita su iz vaše familije? - pitala je Natalija, a Šeherezada je odgovorila:
- Da, naša sorta je iz Indije.
Redžep priča da se razveo od Šeherezadine majke zbog toga što je ona tvrdila da ćerka nije njegova. Šeherezadu je prihvatio iako zna da ga je supruga varala. Redžep tvrdi da će uvek biti uz nju, a to potvrđuje i Šeherezada.
- Moj otac je ipak rekao: Da si je napravila sa sto švalera, ona se rodila u mojoj bašti, ona se rodila u mojoj kući - rekla je Šeherezada.
Kako više nije mogla da se nosi sa osudama i sumnjama, Šeherezada je odlučila da pozove emisiju „DNK“ i konačno sazna istinu, ali i da dokaže svojoj porodici da je Redžep njen otac.
Da li je Redžep zaista Šeherezadin biološki otac ili je njena majka i porodica sa majčine strane bila u pravu, saznaćete ako ostanete uz novu epizodu emisije „DNK“ u sredu 10. februara od 23:30 časova na TV Pink!

Komentari